Randstad@workforDeutscheBank

al uw flexibele personeel via één single point of contact

Vanaf april 2014 hebben Randstad en Deutsche Bank de handen ineen geslagen en zijn wij een intensieve samenwerking aangegaan. Randstad is Single Point of Contact voor alle flexibele arbeid.

U kunt bij Randstad terecht voor alle vormen van flexibel personeel. Voor inhuur van zowel uitzend- als detacheringskrachten, payrolling van medewerkers, inhuur van ​(​interim​)​ professionals en ZZP'ers​ tot de inhuur van een compleet projectteam. ​​​Randstad verzorgt​​ niet alleen de recruitment en selectie van kandidaten, wij dragen ook zorg voor de administratieve verwerking; onboarding, screening, verloning en facturatie.​

direct een vacature aanmelden

over Randstad@workforDeutscheBank

Ons doel is het vinden van de ideale kandidaat voor uw vacature. Juist door het persoonlijke contact met onze kandidaten kunnen we beoordelen of hij of zij past binnen de bedrijfscultuur van Deutsche Bank

Onze kracht zit in ons nationale netwerk van vestigingen, onze goed bezochte vacaturesite én in onze specialistenteams op talloze vakgebieden. Voor Deutsche Bank is een toegewijd team werkzaam op deze verschillende vakgebieden. Via een speciaal voor Deutsche Bank ingerichte internetportal kunt u uw vacature melden bij onze centrale aanspreekpunten voor Deutsche Bank via het aanvraagformulier.

De verschillende diensten worden aangeboden door een team van Randstad Uitzendbureau, Randstad Payroll Solutions, Yacht en Tempo-Team. De professionals van deze werkmaatschappijen staan gezamenlijk voor u klaar.