weten wat er speelt bij uw klanten

Om goede acquisitie te kunnen doen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van wat er speelt bij uw (potentiële) klanten en concurrenten.

op deze pagina

op de hoogte via nieuwsbrieven 
op de hoogte via social media
op de hoogte via ons kenniscentrum
op de hoogte via onze nieuwsbrief

op de hoogte via nieuwsbrieven 

Abonneer u op de digitale nieuwsbrieven van uw concurrenten. Zij houden u dan gratis op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en acties. Ook is het een goed idee om u te abonneren op nieuwsbrieven van branche-organisatie, zodat u op de hoogte blijft van de meest actuele ontwikkelingen en trends. 

op de hoogte via social media

Volg het online gedrag van uw (potentiële) klanten en concurrenten via verschillende social media-kanalen. Als u weet op welke social media-kanalen uw (potentiële) klanten actief zijn, kunt u nieuws en interessante informatie delen op de betreffende social media-kanalen. Zorg er ook voor dat u ‘in gesprek’ raakt met (potentiële) klanten: dit kan u waardevolle informatie opleveren waar u vervolgens op kunt inspelen met bestaande en nieuwe producten of diensten. Hoe kunt u uw klantcontact via social media naar een hoger niveau brengen? Randstad Teams@work zorgt binnen elk kanaal voor dezelfde klantbeleving. Kies dan voor Teams@work en beschik over de beste mensen met oog voor resultaat en kwaliteit. Bekijk de mogelijkheden

op de hoogte via ons kenniscentrum

In ons Kenniscentrum vindt u informatie over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, employer branding en trends op hr-gebied. Daarnaast bieden we u kennis over allerlei personeelsgerelateerde zaken, zoals werving en selectie, personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid. Via ons Kenniscentrum blijft u bovendien ook op de hoogte van de meest actuele wijzigingen in wet- en regelgeving, zoals de participatie- en ziektewet en het ontslagrecht.

op de hoogte via onze nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte met de maandelijkse nieuwsbrief van Randstad. Wij verzamelen het relevante nieuws over de beroepsbevolking, economie, branche-ontwikkelingen en marktinformatie voor u. Wilt u de nieuwsbrief van Randstad voortaan ook ontvangen? Meld u direct aan