• BEST
  • 20 - 32 uur
  • HBO
  • € 13,36 per uur

Medewerker Service & Klachten


  • 08 maart 2019
  • BEST
  • 20 - 32 uur
  • HBO
  • € 13,36 per uur

functieomschrijving

  • 08 maart 2019
  • vacaturenummer: 120484

Wil jij je steentje bijdragen aan de klanttevredenheid als Medewerker Service & Klachten bij De Persgroep in Best?
Ben jij geïnteresseerd? Wij komen graag in contact met jou!

Ben jij servicegericht en empathisch?
We hebben mogelijkheden vanaf 20 uur per week, tot 32 uur per week! Heb jij een vlotte babbel, kun jij tegelijkertijd goed luisteren en zoek jij een leuke parttime baan met veel klantcontact? Lees dan snel verder!

Met ingang van 29 juli 2019 is De Persgroep in Best op zoek naar flexibele en enthousiaste medewerkers met HBO werk-, en denkniveau voor minimaal 20 uur en maximaal 32 uur per week, gemiddeld wordt je afhankelijk van je min-max opdracht 20-28 of 24-32 uur per week ingezet.
Verplichte beschikbaarheid op maandag van 8.00-17.00 uur. En wekelijks beschikbaar op zaterdag van 8.00-13.00 uur (vereiste). LET OP: wanneer je afhankelijk bent van het Openbaar Vervoer, dan kun je op de zaterdag niet op tijd bij De Persgroep komen!

De overige uren word je op basis van jouw beschikbaarheid ingepland op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-17.00 uur (08.00-13.00, 12.00-17.00 of 08.00-17.00 uur) tot maximaal 24-32 uur per week.

IETS MEER OVER DE PERSGROEP:
De Persgroep is een landelijke uitgeverij van dagbladen (Eindhovens Dagblad, Algemeen Dagblad, BN deStem, etc.), huis-aan-huis kranten en verschillende nieuwssites. Het is een dynamische organisatie met ruimte voor ambitieuze medewerkers. Ze hebben de beste mensen nodig op het klantcontact center om een hoogwaardige service te verlenen en vanuit die gedachte ook nieuwe klanten te werven en te behouden. De Persgroep biedt medewerkers een prettige werkomgeving en goede begeleiding.

WAT GA JE DOEN?
In deze functie ben je het aanspreekpunt voor abonnees met vragen over hun abonnement, de bezorging of eventuele klachten. Ook ga je veel vragen krijgen over digitale abonnementsvormen (voor tablets, smartphones etc.). Deze gesprekken kun je voeren zonder belscript nadat je verschillende trainingen hebt gevolgd. Later ben jij ook in staat deze klantvragen via mail en chat te beantwoorden.

WAT BIEDEN WIJ JE?
- Flexibel werken van maandag tot en met zaterdag
- Een fijne werkomgeving en leuke collega's
- Toeslag van 25% op zaterdag
- Een bruto loon van € 13,36 per uur
- Bij goed functioneren een functie voor langere tijd

WIE ZOEKEN WIJ?
- Je bent communicatief sterk, hebt lef en zelfvertrouwen
- Je kunt goed luisteren naar de klant en anticiperen op wat hij of zij zegt
- Je bent klant- en servicegericht ingesteld - Je denkt in oplossingen in plaats van problemen
- Je hebt affiniteit met en kennis van digitale producten; smartphones, apps en tablets
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord én geschrift
- Je bent iedere maandag van 8.00-17.00 uur beschikbaar en wekelijks op zaterdag van 8.00-13.00 uur.

TRAINING:
Bij aanvang van je werkzaamheden word je uitvoerig getraind, zodat je goed beslagen ten ijs komt.
De training duurt 4 dagen (maandag 29 juli t/m donderdag 1 augustus 2019) van 9.00-16.00 uur.
In de daaropvolgende week wordt minimaal 24 uur beschikbaarheid gevraagd, je wordt dan ingepland in de zogenoemde kweekvijver om opgedane kennis van de 1e week in de praktijk te brengen.

SOLLICITEREN:
Ben jij enthousiast voor bovenstaande functie en flexibel inzetbaar? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct online met je cv en motivatie. We vragen je (om in aanmerking te komen voor deze functie) om in een motivatiebrief te beschrijven waarom je voor deze functie in aanmerking wilt komen en wat jou een geschikte kandidaat maakt.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

contact

Sabina van Kessel & Karen Stolwijk
sabina.van.kessel@nl.randstad.com
040-2606205