business course deelnemers

Door deel te nemen aan de business course vergroot jij je kans op een plek in het management traineeship bij Randstad Groep Nederland. Lees de verhalen van trainees die wij leerden kennen tijdens onze business course. Of bekijk meer informatie over ons management traineeship

aanmelden

Pauline van 't Hoff: “Voordat ik startte met het management traineeship heb ik meegedaan aan de business course. Ik vond het een mooie gelegenheid om de organisatie vanuit verschillende invalshoeken te leren kennen, gewoon als oriëntatie voor de toekomst. Je ontdekt in korte tijd hoe de organisatie is opgebouwd en kunt alvast de sfeer proeven. De business course heeft voor mij bevestigd dat ik bij Randstad Groep Nederland op de juiste plek ben. Commercialiteit, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling staan hier centraal, en tegelijkertijd lever je een bijdrage aan de maatschappij: je helpt mensen aan het werk. Die visie spreekt mij erg aan.”

Isabelle Rijsterborgh: "Wellicht heb je nog geen idee wat je na je studie wilt gaan doen. Doe dan mee aan de business course van Randstad Groep Nederland. Door mijn deelname ben ik erachter gekomen wat ik zocht in een toekomstige baan. Voor mij is dat werken bij een commercieel bedrijf, maar wel waar de mens centraal staat. Tijdens de business course kan je in twee dagen ervaren hoe het is om bij Randstad Groep Nederland te werken”

Rick van der Westen: "Compleet ‘blank’ stapte ik in de sollicitatieprocedure voor de Randstad Groep Nederland business course. Via een kennis die al werkzaam was bij Randstad Groep Nederland werd ik gewezen op dit evenement en zodoende besloot ik me aan te melden, een keuze die uiteindelijk geleid heeft tot een positie als management trainee! Al tijdens de selectieprocedure werd het accent gelegd op het thema van dat jaar: ‘Bekijk jezelf van alle kanten’. Door middel van verscheidene oefeningen en een pitch leerde ik nu al nieuwe dingen over mezelf, wat me deed uitkijken naar wat ons nog te wachten zou staan gedurende de 3-daagse business course. Deze dagen overtroffen al mijn verwachtingen; inspirerende presentaties, een wervelende ‘real-life’ business game en een kijkje in de denktank gaven mij goed inzicht in de organisatie en haar werknemers. Tijdens de diners en borrels kregen we daarnaast uitgebreid de kans om te praten met zowel managers als trainees. De huidige directeur van Randstad Nederland zat de eerste avond al naast me aan tafel. Deze gesprekken zijn me nog steeds bijgebleven! Dit alles tezamen met een uiterst fanatiek team heeft me doen besluiten direct verder te solliciteren voor het Randstad Groep Nederland management traineeship. En met succes; begin januari heb ik m’n contract getekend en sinds 16 maart ben ik begonnen aan mijn eerste fase, binnen Randstad Hospitality. Ik heb geen moment spijt van deze keuze, en geniet elke dag van het enthousiasme en de ambitie van al mijn collega’s binnen deze mooie organisatie."

Annieck Snijders - trainee business course

Annieck Snijders"De business course is letterlijk voorbij gevlogen want ik heb iedere minuut kunnen lachen en daarbij nog het uiterste uit mezelf kunnen halen. Je wordt elk moment van de dag door jezelf, je teamgenoten, je coach en je hulplijnen uitgedaagd om te denken in mogelijkheden en creatieve ideeën. Je hebt vanaf moment één allemaal hetzelfde doel en dat is zo veel mogelijk van elkaar leren. Openstaan voor elkaars ideeën, tips en elkaar motiveren zijn aspecten waar je constant mee in aanraking komt. Je krijgt inzicht in de processen van de verschillende labels binnen Randstad Groep Nederland. Ook spreek je veel managers en directeuren en krijg je echt de kans om jezelf te laten zien. Wie ben jij, waarin maak jij het verschil en waar word jij nu echt enthousiast van? In deze dagen komt er veel informatie op je af maar je leert jezelf en Randstad Groep Nederland ook veel beter kennen. Na de business course was ik ervan overtuigd dat Randstad Groep Nederland de organisatie was waar ik voor wilde gaan werken. Want wie wil nu niet werkzaam zijn in een organisatie waarin de mens centraal staat en waarin de focus ligt op het ontwikkelen van je competenties en je talenten? Zodat je kunt worden wie je bent! Na de business course heb ik de laatste rondes succesvol afgerond en begin ik in september met veel enthousiasme als management trainee bij Randstad Zorg in Amsterdam!" 

Frank van Bussel: "De keuze voor een eerste werkgever is geen makkelijke. Waar liggen mijn talenten? Welke branche past bij mij? Waar wil ik over vijf jaar zijn? Er is keuze te over en het is soms moeilijk om door alle promotie heen te prikken. Voor mij persoonlijk heeft de business course van Randstad Groep Nederland de doorslag gegeven om voor Randstad Groep Nederland te kiezen. Je wordt gedurende de business course begeleid door een trainee en je ontmoet ook vele andere trainees. Ik werd erg enthousiast door hun verhalen: voor mij was duidelijk dat Randstad Groep Nederland een organisatie is die je op de proef zal stellen en waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Inmiddels ben ik een halfjaar aan de slag. Ik ervaar Randstad Groep Nederland als een organisatie die zijn mensen uitdaagt en waar de lijntjes omhoog kort zijn. Kortom, als een organisatie die je carrière lanceert."

meer informatie?

Hélène Bevort
Talent Acquisition
Specialist Campus

Hélène Bevort

06 81 13 60 14