aanmeldprocedure business course

over jou

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Meld je dan aan voor de business course op 3 en 4 mei in Amsterdam!

  • (bijna) afgeronde wo-master
  • affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
  • ambitie om een hogere managementfunctie te vervullen
  • sterk commercieel inzicht en leidinggevende skills
  • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan
  • ondernemend, proactief en visionair: in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering
  • geïnteresseerd in mensen en sociaal betrokken

aanmelden voor de business course is eenvoudig

1. aanmelden
Meld je aan door middel van het insturen van jouw c.v. via de aanmeldbutton op deze pagina vóór maandag 19 maart 2018. 

2. online assessment 
Sluit jouw c.v. goed aan bij het bovenstaande profiel? Dan vragen wij jou een online capaciteitentest te maken en een competentievragenlijst in te vullen. Scoor jij op bovengemiddeld WO-niveau en heb je aansprekende voorbeelden in je competentievragenlijst, dan nodigen we jou uit voor de business game.

3. business game
Speel op 16 april van 09.30 - 13.30 met je medekandidaten onze eigen business game op ons hoofdkantoor in Diemen. Eindelijk een keer géén zenuwslopend sollicitatiegesprek, maar een spel waardoor je je op een dynamische en leuke manier oriënteert op een carrière binnen Randstad Groep Nederland. Je speelt in kleine teams een spel tegen andere teams. Door mee te spelen met de game krijg je een eerste indruk van ons bedrijf én ontvang je na deze dag persoonlijke feedback van de observatoren.

Behoor je tot de 25 kandidaten die in positieve zin zijn opgevallen tijdens het spelen van de business game? Gefeliciteerd! Dan ontvang je een uitnodiging voor de business course op 3 en 4 mei in het thema fast forward >> your future.

aanmelden

in het kort

aanmelden voor: maandag 19 maart
business game: maandag 16 april
business course: donderdag 3 mei en vrijdag 4 mei