Business Course

30 november t/m 2 december 2016 - Deadline voor aanmelden is verstreken

Ben jij een wo-toptalent met ambitie? Wil je niet alleen Randstad van alle kanten leren kennen, maar ook Tempo-Team, Yacht en vooral jezelf? Dan is de Business Course van Randstad Groep Nederland iets voor jou!

Speciaal voor veelbelovende wo-laatstejaars of net afgestudeerden organiseren wij de Business Course. In drie dagen doorloop je een intensief programma met onder andere:

  • een business game waarin je Randstad Groep Nederland als organisatie uitgebreid leert kennen
  • een denktank waarin je wordt uitgedaagd om mee te denken over strategische vraagstukken;
  • een clinic van topsporters als Wieke Dijkstra, Olympisch hockeykampioen, en schaatser Erben Wennemars waarin je uithoudingsvermogen op de proef wordt gesteld
  • informele diners en borrels om uitgebreid kennis te maken met de trainees en managers die bij Randstad Groep Nederland werken.

jouw persoonlijke feedbackrapport

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling staan centraal tijdens de Business Course én in het voortraject. Gedurende de Business Course word je gecoached door Management Trainees en loopbaanadviseurs. Het resultaat: een persoonlijk feedbackrapport waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Tevens heb je door deelname aan de Business Course een goede kans op een plek in het management traineeship bij Randstad Groep Nederland.

Meer weten? Lees de verhalen van management trainees die Randstad Groep Nederland hebben leren kennen via de Business Course!

deelnemen aan de business course 

Benieuwd of jij mee kunt doen? Check direct of jij voldoet aan de selectie-eisen en solliciteer!

bekijk selectieprocedure & solliciteer