Randstad zoekt 150 medewerkers voor distributiecentrum Primark Roosendaal

Logistiek centrum boost voor werkgelegenheid regio

publicatiedatum: 

Roosendaal, 31 oktober 2016 – Randstad zoekt de komende maanden 150 medewerkers voor het nieuw te openen distributiecentrum van Primark. DSV Solutions gaat het logistieke centrum runnen. Er is vooral vraag naar reachtruck chauffeurs, allround orderpickers en laders/lossers uit de regio Roosendaal.

Het distributiecentrum vormt een belangrijke tussenstop voor kleding en accessoires die van de havens van Rotterdam en Antwerpen op weg zijn naar Primark-winkels in Europa. De kersverse medewerkers spelen een belangrijke rol bij de opslag en distributie van kleding  voordat ze naar de winkels van Primark gaan.

medewerkers gezocht

De beschikbare vacatures zijn onder te verdelen in reachtruck chauffeurs, allround orderpickers en lader/lossers, zowel fulltime als parttime. Het gaat om dag- en ploegendiensten van maandag tot en met zaterdag.

Mensen die interesse hebben kunnen voor meer informatie terecht op www.randstad.nl/werknemers/vacatures/topwerkgevers/dsv. Ook mensen die flexibel inzetbaar zijn en bereid zijn te werken op verschillende plekken in het warehouse kunnen reageren.

Het distributiecentrum wordt op 16 januari 2017 operationeel in gebruik genomen. De eerste groep mensen start in december.

Voor meer informatie en sollicitaties kunnen mensen terecht op de website www.randstad.nl/werknemers/vacatures/topwerkgevers/dsv of contact opnemen met Randstad via de onderstaande contactgegevens dsv.roosendaal@nl.randstad.com 0168-320081.

vragen van media? 

Journalisten met vragen over Randstad Nederland, persberichten of onderzoek kunnen contact opnemen met:

 

Joost Heeroma

Joost Heeroma
Sr. Communicatiemanager / Woordvoerder

T 020 569 13 02