Partner in Sport NOC*NSF

Randstad begeleidt mensen in hun carrière, we helpen ze het beste uit zichzelf te halen. Sporters zijn daar iedere dag mee bezig. Topsporters zijn bij uitstek gepassioneerde mensen, die hun talent volledig benutten. Daarmee voelen wij ons verbonden. Daarom steunt Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF als sinds 1997 de topsport én breedtesport in Nederland.

NOC*NSF heeft de komende 4 jaar de ambitie om met Nederland tot de 10 beste sportlanden ter wereld te behoren, de sportbranche te versterken en de sportwereld te professionaliseren. Wij staan volledig achter die ambities. We dragen hieraan bij als sponsor, en door op meerdere terreinen onze kennis en ervaring op het gebied van human resources in te zetten voor sporters en sportbonden.

De groei van Randstad tot brede hr-dienstverlener loopt sinds 1997 parallel met de ontwikkeling van NOC*NSF in de sport. Randstad biedt topsport en breedtesport gerichte ondersteuning. Door sporters zowel voor, tijdens als na hun topsportcarrière te ondersteunen. Door sportbonden te begeleiden bij hun hr-zaken. De komende periode groeien we verder door samen te werken aan sport, samen te sporten en samen te genieten van sport.

mooie toekomst

Gerard Dielessen, algemeen directeur NOC*NSF, is enthousiast over de samenwerking met Randstad: “De samenwerking met Randstad is voor NOC*NSF ontzettend waardevol. Randstad draagt als Partner in Sport concreet bij aan onze ambitieuze doelstellingen. Door de financiële bijdrage en met de inzet van de kennis van Randstad op het gebied van human resources. Denk aan managementontwikkeltrajecten voor bestuurders. Met het delen van onze kennis en ervaring hebben we een voorbeeld gecreëerd hoe een partnership er uit zou kunnen zien en ligt er een mooie en sportieve toekomst in het verschiet.”