topsportvriendelijke werkgevers

Randstad weet als geen ander hoe waardevol een topsporter voor uw organisatie kan zijn. Met een topsporter in dienst beschikt u namelijk over een medewerker met een grote mate van resultaat- en doelgerichtheid. En iemand die over veel discipline en doorzettingsvermogen beschikt. Kort en goed: een topsporter is in meerdere opzichten Goud op de Werkvloer.

Een topsporter werkt ook inspirerend voor andere medewerkers. Een actieve topsporter laat collega’s genieten van zijn of haar prestaties of motiveert ze om meer te gaan sporten. Dit bevordert de vitaliteit van uw medewerkers en versterkt de interne trots. Door een actieve of gestopte topsporter in dienst te nemen draagt u bovendien bij aan de ontwikkeling van een echte topsportcultuur in Nederland. Dit past bij de topsportambitie om bij de beste 10 sportlanden van de wereld te gaan behoren.

topsportvriendelijke werkgever

Wanneer u een topsporter in dienst neemt, verdient u het predicaat ‘Topsportvriendelijke Werkgever’. Wilt u dit predicaat verkrijgen en de meerwaarde ervaren van het in dienst hebben van een topsporter, neem dan contact op met onze programmamanager Bernadette Tilman.

meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze programmamanager Bernadette Tilman via e-mail: bernadette.tilman@randstadgroep.nl.