wat hebben topsporters met Randstad?

Werken aan sportieve ambities; of het gaat om topsport bedrijven én studeren of het vinden van een baan die samengaat met topsport, Randstad ondersteunt sporters bij het maken van de beste keuze. Benieuwd wat topsporters met Randstad hebben?

Randstad helpt de captain van het Nederlands hockeyteam en 2-voudig olympisch kampioen Maartje Paumen om alle randvoorwaarden voor elkaar te krijgen die voor een topsporter in orde moeten zijn. 

persbericht ‘Nicolien Sauerbreij en Maartje Paumen samen met Randstad naar Sotsji en Rio’

Beachvolleyballers Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst kunnen het komende jaar rekenen op steun van Randstad. De samenwerking komt op een gunstig moment, in aanloop naar intensieve voorbereidingen op weg naar de Olympische Spelen 2016. Randstad gaat de sporters onder andere begeleiden bij hun maatschappelijke carrière naast of na de sport. Nummerdor en Varenhorst werden verkozen tot Sportploeg van het jaar 2015. 

persbericht 'Samenwerking beachvolleybalduo Nummerdor/Varenhorst en Randstad'

(topsport)carrière

Randstad coacht topsporters in hun maatschappelijke carrière. Dat doen we via Randstad Carrière Coaching en het Randstad Transitie Traject.

goud op de werkvloer

Via het programma Goud op de Werkvloer brengen we topsporters en bedrijven bij elkaar. En niet zonder succes: we hebben t/m 2015 ruim 250 topsporters geholpen een passende baan te vinden.