slimmer outplacement van ontslag tot een nieuwe baan

De wereld van werk verandert. Randstad vindt digitalisatie en innovatie erg belangrijk. Door onze klanten en kandidaten worden we uitgedaagd om samen te vernieuwen en om met steeds betere en innovatievere maatwerkoplossingen te komen. In september 2015 hebben wij het in Silicon Valley gevestigde RiseSmart gekocht. RiseSmart is gespecialiseerd in hr-technologie voor ontslagbegeleiding en mobiliteit en doet dat volledig virtueel. 

RiseSmart levert oplossingen voor organisaties en medewerkers die te maken krijgen met reorganisaties of boventalligheid, waarbij begeleiding naar ander werk centraal staat. RiseSmart heeft wereldwijd al bewezen dat het 60% sneller werkt dan de concurrentie, dankzij geavanceerde technieken en effectieve begeleiding. Via RiseSmart vindt 80% een nieuwe uitdaging tijdens het traject. Daarbij behoudt 71% hetzelfde of zelfs een hoger salaris.

ondersteuning voor medewerkers

We brengen de betrokken werknemers in contact met een team van loopbaanexperts. Onze programma’s voor loopbaantransitie zijn ontworpen voor de werknemer van deze tijd: ze zijn zeer innovatief, gepersonaliseerd en resultaatgericht. Onze oplossingen zijn gebouwd op een fundament van geavanceerde, eigen- en cloud gebaseerde technologie.

team van 3 loopbaanexperts

  • personal branding specialist die een cv, motivatiebrief en sterke online identiteit ontwikkelt
  • persoonlijke coach die samenwerkt met de medewerker aan het vinden van de nieuwe baan (netwerken, solliciteren en salarisonderhandelingen)
  • jobhunter die wekelijks de meest relevante vacatures, evenementen en contactpersonen aanlevert

Innovatie tools om nieuw werk te vinden en loopbaanbegeleiding

  • toegang tot de RiseSmart Contact Discovery Engine om mensen te vinden en succesvol te netwerken
  • trainingssessies, zowel live als opgenomen, professionele oefeningen, wekelijkse tips en een coachingscentrum gevuld met online content. ook zijn er telefoonscripts en e-mail formats beschikbaar

RiseSmart helpt niet alleen om boventallige werknemers sneller een nieuwe baan te laten vinden. RiseSmart zorgt er ook voor dat een organisatie succes behaalt door realistische, on-demand analyses te bieden, zodat leidinggevenden zich beter kunnen voorbereiden op toekomstige reorganisaties en de investering in mobiliteit beter kunnen begrijpen en optimaliseren. Wilt u weten wat RiseSmart voor uw organisatie kan betekenen? Ga dan direct naar de website van RiseSmart

ben je werknemer?