flexibiliteit, beloning en binding

De payroll-diensten van Randstad Payroll Solutions zijn zo veel mogelijk afgestemd op de wensen van opdrachtgevers en die van onze payrollmedewerkers. We streven altijd naar de beste combinatie van flexibiliteit, beloning en binding tussen opdrachtgever en medewerker.

publieke sector

Dagelijks ondervinden bedrijven de gevolgen van bezuinigingen en veranderende wet- en regelgeving. En deze ontwikkelingen hebben gevolgen voor het personeelsbestand en dus voor het personeelsbeleid. Met Randstad Payroll Solutions blijven bedrijven flexibel en voelen payrollmedewerkers zich onderdeel van uw bedrijf. Een dedicated team van accountmanagers met uitgebreide kennis van payroll en van de overheid, onderwijs en zorg sector staat voor u klaar.

zakelijke markt

Randstad Payroll Solutions neemt uw salarisadministratie en contractbeheer uit handen, zodat u zich weer op hoofdactiviteiten kunt richten. Hierdoor heeft u geen last van administratieve rompslomp en van juridische risico’s bij het aangaan van contracten met uw medewerkers. Randstad Payroll Solutions is als specialist en marktleider op het gebied van payroll een zeer betrouwbare partner voor al uw tijdelijke payroll contracten.

Heeft u vragen over payroll? Neem gerust contact met ons op: 

Contact voor werkgevers: 020 569 5020
Contact voor werknemers: 020 398 9030