de beste studenten voor uw bedrijf

snel flexibele uitzendkrachten met Randstad Student

Zoekt u op korte termijn hoogopgeleide uitzendkrachten? Of juist voor de langere termijn een flexibel inzetbare medewerker? Randstad Student regelt de beste hbo- en wo-studenten voor uw bedrijf. Randstad Student kent de beste hbo- en wo-studenten voor uw bedrijf en stelt hen graag aan u voor.

slim en flexibel personeel

Bent u op zoek naar jonge, talentvolle mensen voor uw bedrijf? Of het nu gaat om grote groepen of een specifiek profiel, u krijgt de best passende studenten voor uw vacatures. Wij letten erop dat de studenten matchen met uw bedrijf. Het hele werving- en selectieproces nemen wij van u uit handen. Daarbij begeleiden we de studenten intensief en persoonlijk voor het beste resultaat.

3 stappen naar de juiste kandidaat

De juiste kandidaat die past bij uw bedrijf heeft u in 3 stappen gevonden:

  1. Bereken uw tarief met de tariefcalculator van Randstad Student. Het uurtarief wordt direct getoond, u hoeft dus niet te wachten op een offerte.
  2. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te bespreken en gaan direct aan de slag om de juiste kandidaat te vinden
  3. De student of studenten starten op de gewenste datum 

voordelen studenten

De voordelen van de door ons geselecteerde studenten, voor u als werkgever:  

  • Onze studenten zijn intelligent, representatief en snel ingewerkt.
  • Ze zijn flexibel in te zetten.
  • Studenten beschikken over recente kennis van techniek, trends en het vakgebied.
  • De talenten van morgen maken vandaag al kennis met uw bedrijf.

vraag een offerte aan

Wilt u uw bedrijf versterken met jong talent? Vraag een offerte aan! Wij nemen binnen 24 uur contact met u op en sturen u een passende offerte. Zo krijgt u een goed beeld van wat Randstad Student voor u kan betekenen en heeft u direct een transparant overzicht van de kosten.

vraag een offerte aan

contact

Wilt u meer weten over Randstad Student, of wilt u direct een afspraak met een accountmanager? Neem contact met ons op via telefoonnummer 

020 569 12 22  

of via het contactformulier: 

naar contactformulier